Thursday , 2 May 2024

Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης – Θα παραστεί σε εκδηλώσεις για το Μετρό και για το πρώην ΦΙΞ

Ταξίδι –αστραπή πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στη Μακεδονία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. Θα επισκεφθεί τα ιστορικά κεραμοποιεία Αλλατίνη όπου θα παρουσιαστεί το σχέδιο για την ανάπλαση και αξιοποίηση του ακινήτου. Μία ώρα αργότερα, περίπου στις 13.00 μ.μ., ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης «Λειτουργία-Συντήρηση του ∆ικτύου του Μετρό Θεσσαλονίκης» με την κοινοπραξία «THEMA ΑΕ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο σταθµό «Αγία Σοφία» του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα στο ΦΙΞ
Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα στις 18:30 μ.μ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. Μισή ώρα αργότερα, στις 19.00 μ.μ,. θα μιλήσει στην επίσημη παρουσίαση του έργου αστικής ανάπλασης των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ στη Δυτική Θεσσαλονίκη, επένδυσης ύψους περίπου 100 εκατ. ευρώ.

Πρώτος σταθμός της… ημέρας η Κοζάνη
Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης σήμερα νωρίς το πρωί, και συγκεκριμένα, στις 09.30 π.μ. θα βρίσκεται στην Κοζάνη. Στις 10:00 π.μ. θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, στην Κοζάνη. Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *