Friday , 29 March 2024

Στις 4 Ιουνίου επιστρέφει το “Cine Πανόραμα”

Ο δημοτικός κινηματογράφος CINE ΠΑΝΟΡΑΜΑ ανοίγει ξανά τις πύλες του την Πέμπτη 4 Ιουνίου για 22η χρονιά. Αναμένεται να προσφέρει καλοκαιρινές κινηματογραφικές “αποδράσεις” με ασφάλεια καθώς όλα είναι πανέτοιμα βάσει των υγειονομικών οδηγιών της πολιτείας για την προστασία έναντι του COVID-19.

Εφέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών θα γίνεται τηλεφωνική κράτηση των εισιτηρίων στο 2310346720. Η κράτηση θα ισχύει έως 20′ πριν την έναρξη της προβολής, το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται ανά τρεις εβδομάδες, ενώ η τιμή θα παραμείνει η ίδια: 7 ευρώ η γενική είσοδος και 5 ευρώ το παιδικό. Μειωμένες τιμές θα υπάρχουν στην προβολή των 11 μ.μ. όπου καθιερώνεται γενική είσοδος 5 ευρώ.

Το «CINE ΠΑΝΟΡΑΜΑ» ανοίγει με την κατασκοπευτική ταινία «Κρατικά Μυστικά» του Νοτιοαφρικανού ΓΚΑΒΙΝ ΧΟΥΝΤ και πρωταγωνιστές τους ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ, ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ και ΡΙΣ ΙΦΑΝΣ, που θα προβληθεί έως και την Τετάρτη 10 Ιουνίου σε δύο προβολές (21.00 και 23.00).

Είμαι σίγουρος πως για ένα ακόμη καλοκαίρι οι σινεφίλ θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους κινηματογράφους μας επιβραβεύοντας τους για το ποιοτικό πρόγραμμα, τις πιστοποιημένες προδιαγραφές εικόνας και ήχου αλλά και τους κανόνες ασφαλείας» τόνισε ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *