Sunday , 5 May 2024

Στις 5 Ιανουαρίου πιάνουν δουλειά οι νέοι οδηγοί στον ΟΑΣΘ

Tο κατώφλι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) πέρασε η πρώτη ομάδα, από τους συνολικά 150 οδηγούς που θα πιάσουν δουλειά στις αρχές Ιανουαρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και της κατάρτισης του πίνακα κατάταξης, οι επιτυχόντες προσέρχονται στα γραφεία του ΟΑΣΘ, προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση.

Οι νέοι οδηγοί ενημερώνονται από τις διευθύνσεις του ΟΑΣΘ για τη λειτουργία του Οργανισμού, τις αστικές γραμμές και τα δρομολόγια ενώ μεταβαίνουν και στα αμαξοστάσια όπου τους γίνεται επίδειξη των συστημάτων των λεωφορείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζεται να πιάσουν τιμόνι την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, έτσι ώστε ο ΟΑΣΘ να δρομολογεί σε καθημερινή βάση περί τα 50 επιπλέον λεωφορεία, τα οποία σήμερα είναι ακινητοποιημένα, λόγω έλλειψης οδηγών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, υποδεχόμενος την πρώτη ομάδα εργαζομένων τους καλωσόρισε στην οικογένεια του Οργανισμού και εξέφρασε τη χαρά του γιατί μετά από 12 χρόνια υπάρχει πρόσληψη υπαλλήλων στον ΟΑΣΘ, με διαδικασίες μάλιστα που ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *