Friday , 3 May 2024

Στις 7.00 μ.μ. η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αριστοτέλους– Την ίδια ώρα και στο Κορδελιό – Αύριο στην Καλαμαριά

Από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής «δεσπόζει» πλέον στην πλατεία Αριστοτέλους το χριστουγεννιάτικο έλατο ύψους 17 μέτρων με την πόλη να μπαίνει σε ακόμη πιο γιορταστικούς ρυθμούς.

Λαμπερή εκδήλωση
Σήμερα στις 7.00 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί -με περίπου 100.000 φωτάκια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης -από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. Η καθιερωμένη εορταστική συναυλία αναμένεται φέτος εντυπωσιακή αφού θα τραγουδήσουν ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος και τα παιδιά του Γιώργος Κακοσαίος και Κατερίνα Κακοσαίου. Επίσης guest εμφάνιση θα κάνει o αγαπημένος Θεσσαλονικιός τραγουδιστής Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Χριστούγεννα και στον Εύοσμο – Κορδελιό
Στις 7.00 μ.μ. σήμερα γίνεται και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Μικροί και μεγάλοι θα βρεθούν στην Πλατεία Σκρα, στο αμφιθέατρο επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως όπου θα υποδεχτούν τα Χριστούγεννα με ευχές και τραγούδια.

Αύριο, 8 Δεκεμβρίου, στην Καλαμαριά
Στην Καλαμαριά η εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί, τελικά αύριο, 8 Δεκεμβρίου, στις 18.00 μ.μ., στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Θανάσης Δισλής. Η συναυλία του Αλέξανδρου Τζοβάνι θα πραγματοποιηθεί, στο ίδιο σημείο, στις 20.00 μ.μ. την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *