Sunday , 28 April 2024

Στον ρυθμό των εκθέσεων Forward Green και Renewable EnergyTech η Θεσσαλονίκη

Μεγάλες επιχειρήσεις της ενέργειας και της κυκλικής οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το πολλά υποσχόμενο πεδίο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) δίνουν “ραντεβού” στο εκθεσιακό δίδυμο της Forward Green και της Renewable EnergyTech που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7-9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με την συμμετοχή εκθετών (άμεσα και έμμεσα) από 15 χώρες αλλά και με 100 (μέχρι στιγμής) ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, η Forward Green και η Renewable EnergyTech θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Η 2η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green μεγαλώνει φέτος και εμπλουτίζεται με την 1η Renewable EnergyTech, μία μεγάλου βεληνεκούς και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εμπορική έκθεση αποκλειστικά για την αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας.

Ξεχωριστή θα είναι η συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα τόσο στο εκθεσιακό επίπεδο, όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις με παρουσία των δημάρχων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας.

Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις πλαισιώνουν τις δύο εκθέσεις με σημείο αναφοράς το διεθνές Forum για τις ΑΠΕ, την αποθήκευση και τις πράσινες τεχνολογίες ενώ στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις έχουν προβλεφθεί και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις https://www.forwardgreen-expo.gr/ και https://www.renewable-energytech-expo.gr/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *