Thursday , 25 April 2024

Στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ εντάχθηκε γνωστή βιομηχανία

Άλλη μια βιομηχανία συνδέθηκε με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Πρόκειται για το εργοστάσιο παραγωγής κυματοειδούς χαρτονιού και χαρτοκιβωτίων “MPACK Α.Ε.” που εδρεύει στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου.

Με την σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου, θα καλύπτονται οι εταιρικές ανάγκες της παραγωγικής δραστηριότητας, οι οποίες ανέρχονται σε ~ 150.000 Nm3, ετησίως.

Κατά την διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησαν διευθυντικά στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, η διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων, Ευθυμία Καλογήρου τόνισε ότι η «MPACK A.E» αποτελεί μία σύγχρονη βιομηχανία, η οποία με την σύνδεσή της στο δίκτυο φυσικού αερίου έχει ως στόχο να ανταποκριθεί επιτυχώς στο ανταγωνιστικό της περιβάλλον.

Επιπλέον, υποράμμισε ότι στην α’ και β’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου τροφοδοτούνται ήδη 30 και πλέον βιομηχανίες και βιοτεχνίες, οι οποίες ωφελούνται από την χρήση φυσικού αερίου, έχοντας ως αποτέλεσμα τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

Από την πλευρά τους, ο διευθύνων σύμβουλος,Κ. Μαρούλης και ο διευθυντής εργοστασίου της MPACK,Γιώργος Αποστολέρης, εξέφρασαν την έντονη ικανοποίησή τους από την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης του έργου και δήλωσαν ότι “το 90% της δραστηριότητας των πελατών μας έχει ως κύριο αντικείμενο την εξαγωγή των προϊόντων τους, επιλέγοντας τη συσκευασία της εταιρείας”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *