Saturday , 20 April 2024

Στο δίκτυο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ οι Σοφάδες Καρδίτσας

Μετά τον Παλαμά και οι Σοφάδες Καρδίτσας εντάχθηκαν στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας η ενεργοποίηση του δικτύου διανομής των Σοφάδων, σημοτοδοτεί την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς, με αυστηρή τήρηση του προγράμματος ανάπτυξης για το 2019.

«Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, τον αυστηρό προγραμματισμό για την υλοποιήση των εγκεκριμένων έργων, την αφοσίωση στο στόχο και τον επαγγελματισμό, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τις νέες προκλήσεις για τη συνέχιση του έργου μας…», σημείωσε ο κ.Μπακούρας.

Ιστορικό χαρακτήρισε το γεγονός της σύνδεσης της περιοχής με φυσικό αέριο ο δήμαρχος Σοφάδων, Θ.Σκάρλος, ο οποίος ευχαρίστησε την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί το έργο στο χρονοδιάγραμμα που εξ αρχής είχε τεθεί.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο γεγονός ότι το πρώτο δημοτικό κτίριο που συνδέθηκε με το δίκτυο του φυσικού αερίου είναι το νηπιαγωγείο, επισημαίνοντας ότι «συμβολίζει το ενδιαφέρον μας για τις νέες γενιές αφού το έργο αυτό δεν είναι μια επένδυση για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον».

Από την πλευρά της, η διευθύντρια ανάπτυξης δικτύου και νέων συνδέσεων, Ε. Καλογήρου ανέφερε ότι στους Σοφάδες είναι έντονο το ενδιαφέρον των δημοτών καθώς έχουν υπογραφεί πάνω από 630 αιτήσεις σύνδεσης, σημειώνοντας πως εκτός από τους οικιακούς καταναλωτές, έχον τροφοδοτηθεί το πρώτο δημοτικό κτίριο της περιοχής (2ο Νηπιαγωγείο) και αναμένεται να περάσουν στη χρήση του φυσικού αερίου τα υπόλοιπα δημοτικά κτίρια (δημαρχείο, ΚΑΠΗ, λύκειο, γυμνάσιο, 2ο δημοτικό και  κλειστό γυμναστήριο Σοφάδων).

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 11 150 για πληροφορίες νέων συνδέσεων και κατασκευών ενώ για θέματα ασφάλειας του δικτύου λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο η γραμμή 10302 για την αναφορά οποιουδήποτε γεγονότος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *