Saturday , 4 May 2024

Στο “κόκκινο” η αντιπαράθεση στο Ωραιόκαστρο για το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων

Του Γ.Κατσιάνη

Προεκλογικές διαστάσεις λαμβάνει το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε στο Ωραιόκαστρο.

Για “τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας” κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, με αφορμή τα συνεχιζόμενα επεισόδια συγκρούσεων και συμπλοκών μεταξύ ανηλίκων έξω από το Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο.

“Σε μία πρωτοφανή ένδειξη απάθειας και αδιαφορίας ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου με δεδομένο το πρόσφατο επεισόδιο επιδίδεται σε μπόλικη υποσχεσιολογία για οτιδήποτε άλλο εκτός από την “ταμπακιέρα”, που είναι η ασφάλεια έξω και γύρω από σχολεία και χώρους συγκέντρωσης νέων, όπως το Κονταξοπούλειο”, τονίζει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί για τον τόπο μας”.

Επιπλέον, προτείνει την δημιουργία «Στεκιών Νεολαίας» στις δημοτικές κοινότητες, την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας και την ενίσχυση μέσω των αρμόδιων Υπουργείων του Α.Τ. και Τ.Α. Ωραιοκάστρου, τόσο με έμψυχο δυναμικό όσο και με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Τι υποστηρίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook υποστηρίζει ότι το 2015 ο κ. Αταμιάν ψήφισε υπέρ την κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας.

“Σήμερα υπόσχεται να την επανασυστήσει, όταν εμείς πήραμε όλες τις σχετικές αποφάσεις εδώ και τρία χρόνια”, σημειώνει, μεταξύ άλλων ο κ. Τσακίρης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *