Monday , 6 May 2024

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ρίχνει άγκυρα το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey

Του Γ.Κατσιάνη

Διαθέτει 630 καμπίνες και σουίτες, δύο πισίνες, οκτώ μπαρ και σαλόνια, εργαστήρια μαγειρικής, γυμναστήριο και συνεδριακό χώρο για παρουσιάσεις.

Ο λόγος για το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey, το οποίο αύριο, Κυριακή θα δέσει για πρώτη φορά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal, το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 1260 επιβατών και διαθέτει 500 άτομα, προσωπικό.

Με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το Celestyal Journey θα πραγματοποιεί επισκέψεις σε Πειραιά, Καβάλα, Κωνσταντινούπολη, Δίκελι, Κουσάντασι και Πάτμο.

«Εισάγοντας ειδικά επιμελημένα στοιχεία, όπως την Penthouse suite, αμέτρητες γαστρονομικές απολαύσεις της μεσογειακής κουζίνας, το Chef’sTable, το κατάστρωμα ευεξίας και τις διευρυμένες πολιτιστικές περιπέτειες, ευελπιστούμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των επιβατών μας για μια αίσθηση περιπέτειας, παρέχοντάς τους αυθεντικές και αξέχαστες στιγμές που εκπληρώνουν την αναζήτησή τους για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal, Κρις Θεοφιλίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *