Friday , 26 April 2024

Στο μικροσκόπιο οικονομικού συμποσίου η Θεσσαλονίκη, ως πύλη ανάπτυξης για την Ευρώπη και την Μεσόγειο

Του Γ. Κατσιάνη

Στο επίκεντρο του οικονομικού ενδιαφέροντος θα βρεθεί η Θεσσαλονίκη την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, με αφορμή την διεξαγωγή του συμποσίου με θέμα “Η Θεσσαλονίκη, πύλη ανάπτυξης για την Ευρώπη και την Μεσόγειο” που διοργανώνει το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC Hellas).

22 ομιλητές και πέντε δημοσιογράφοι καλούνται να αναδείξουν τις προοπτικές που έχει η Θεσσαλονίκη στους τομείς της μεταποίησης, της βιομηχανίας, των εξαγωγών, της τεχνολογίας – καινοτομίας, του ΕΣΠΑ-Ταμείου Ανάκαμψης, των μεταφορών, του τουρισμού, της ενέργειας και των τροφίμων. 

Κατά την διάρκεια των εργασιών του συμποσίου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, θα βραβευτούν τρεις γνωστοί επιχειρηματίες (δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα https://icchellas-thessymposium2.gr/home2#lgx-schedule).

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη επίσημη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Ελλάς), η οποία εντάσσεται σε μια σειρά από δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με σκοπό την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας της Βορείου Ελλάδος. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *