Saturday , 20 April 2024

Στο… παραπέντε η αποχώρηση του ΕΕΘ από το 2ο Φόρουμ Τουρισμού Ελλάδας-Σερβίας

Του Γ. Κατσιάνη

Ποικίλα ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) να αποσύρει την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του από το 2ο Φόρουμ Τουρισμού Ελλάδας-Σερβίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, ο πρόεδρος του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Γεωργάκος ενημερώθηκε για την απόφαση του ΕΕΘ, μόλις μισή ώρα (!) πριν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργάκος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο κινητό του τηλέφωνο από υπάλληλο του ΕΕΘ, η οποία τον ενημέρωσε ότι “η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις εργασίες του φόρουμ”.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι μία μόλις ημέρα πριν από την συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του φορέα, Μιχάλης Ζορπίδης είχε διαβεβαιώσει τον κ.Γεωργάκο πως θα συμμετάσχει στις εργασίες του ελληνοσερβικού φόρουμ!

Να σημειωθεί ότι στις εργασίες του φετινού φόρουμ αναμένεται να δώσουν το παρών περισσότεροι από 200 Έλληνες και Σέρβοι επιχειρηματίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *