Tuesday , 23 April 2024

Στο…περίμενε Ορφανός και Ζέρβας για την β’ Κυριακή στο δήμο Θεσσαλονίκης

“Θολό” παραμένει το εκλογικό “τοπίο” στο δήμο Θεσσαλονίκης καθώς 46 ώρες μετά την ολοκλήρωση της α’ Κυριακής, άγνωστος παραμένει ο αντίπαλος του Νίκου Ταχιάου για την επαναληπτική αναμέτρηση στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων παραμένει στο 91,16% των εκλογικών τμημάτων στο δήμο Θεσσαλονίκης , με αποτέλεσμα να εκκρεμεί η έκδοση αποτελεσμάτων για 42 εκλογικά τμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία από το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα τον πρώτο λόγο πλέον να έχει το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι τις τελευταίες ώρες δεν “υπάρχει ροή αποτελεσμάτων”, λόγω της καταμέτρησης που συνεχίζεται.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο από το πρωί της Τρίτης, η ενσωμάτωση έχει “κολλήσει” στο 91,16% των εκλογικών τμημάτων, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα (14,83%) να διατηρεί αναιμικό προβάδισμα έναντι του Γιώργου Ορφανού (14,55%).

Αν και φήμες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων μέχρι το πρωί της Τετάρτης, θεωρείται βέβαιο ότι επίκειται “μπαράζ” ενστάσεων από τους ενάγοντες υποψηφίους δημάρχους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *