Friday , 29 March 2024

Στο στόχαστρο βανδάλων το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Καλαμαριάς, Άρη Τεμεκενίδη

Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Καλαμαριά Πρώτη ξανά” του υποψήφιου δημάρχου, Άρη Τεμεκενίδη που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Κομνηνών.

Οι άγνωστοι ζωγράφισαν την αφίσα του κ. Τεμεκενίδη και έσκισαν το λογότυπο του συνδυασμού.

“Φαίνεται ότι δεν αντέχουν όλοι τη σοβαρή και με επιχειρήματα αντιπαράθεση. Φαίνεται επίσης ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο άγχος από την – εμφανή πλέον – απήχηση των προγραμματικών θέσεων της παράταξής μας και του Άρη Τεμεκενίδη. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι αντί σοβαρού και γόνιμου διαλόγου, έχουν αποφασίσει κάποιοι να κινηθούν με μεθόδους συστηματικής καταστροφής και εξαφάνισης του υπαίθριου υλικού της καμπάνιας μας, κινούμενοι μάλιστα σχεδόν επιλεκτικά απέναντι στο υποψήφιο Δήμαρχο Aris Temekenidis”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Επιπλέον, επισημαίνεται πως “ο κομματικός σωλήνας στον οποίο προφανώς μεγάλωσαν είναι γεμάτος με τέτοιες παλαιοκομματικές συμπεριφορές και τραμπουκισμούς, που όμως δεν θα έπρεπε να έχουν καμιά σχέση με τη νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών που ο δήμος μας χρειάζεται. Ας προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους σε εποικοδομητικές πράξεις και αντιπαράθεση επιχειρημάτων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *