Thursday , 28 March 2024

Συναλλαγές με κινητό τηλέφωνο και ρολόι αντί για κάρτες προσφέρει η Eurobank

Τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τηλέφωνο ή το ρολόι τους, προσφέρει η Eurobank στους πελάτης της.

Mέσω του ψηφιακού πορτοφολιού Google Pay, οι κάτοχοι χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών απλώς πλησιάζουν το κινητό τους ή το συμβατό με την υπηρεσία ρολόι τους κοντά στο τερματικό (POS), για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή,χωρίς να απαιτείται χρήση κάρτας στη φυσική της μορφή ή η πληκτρολόγηση του ΡΙΝ αυτής στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS).

Το ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay βασίζεται στην τεχνολογία του tokenization, όπου για την ασφάλεια των συναλλαγών δημιουργείται ένας κρυπτογραφημένος αριθμός κάρτας, ο οποίος χρησιμοποιείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η εφαρμογή του Google Pay είναι εύκολη στην εγκατάστασή της και πραγματοποιείται από τον κάθε χρήστη, μέσω του Play Store, με απλό τρόπο και λίγα βήματα, σε όλες τις συμβατές κινητές συσκευές και smartwatches.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το, Google Pay επισκεφθείτε το https://pay.google.com ή την ιστοσελίδα της Eurobank στο eurobank.gr/google-pay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *