Friday , 19 April 2024

Συνεχίζεται κανονικά ο σχεδιασμός της ΔΕΘ – Θα πλαισιωθεί από το 2ο “Thessaloniki Helexpo Forum”

Συνεχίζεται κανονικά από τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε. ο σχεδιασμός της 85ης ΔΕΘ, που ματαιώθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας και έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Σεpτεμβρίου 2021, με τιμώμενη χώρα τη Γαλλία, ενώ θα πλαισιώνεται και φέτος από το “Thessaloniki Helexpo Forum” κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, Πρόκειται για το μεγάλο Πολιτικο-Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώθηκε το 2020 όταν λόγω της πανδημίας ματαιώθηκε η ΔΕΘ αλλά με τον τρόπο αυτό και με αυστηρά μέτρα προστασίας ασφάλειας έναντι του νέου ιού διασώθηκε αλλά και αναπτύχθηκε το πολιτικό κομμάτι της ΔΕΘ, το οποίο πλέον καθιερώνεται ως παράλληλος θεσμός της Έκθεσης.

Η χθεσινή ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας που από ώρα σε ώρα αναμένεται να οδηγήσουν σε νέο σκληρό lockdown είναι μεν ανησυχητική αλλά όπως σημειώνει στο Thesseconomy.gr ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε., Κυριάκος Ποζρικίδης ελπίζουμε ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά με τους εμβολιασμούς και την εξέλιξη της πανδημίας και όλα θα πάνε καλά. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τον σχεδιασμό μας και η Γαλλία συνεχίζει να είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινη διοργάνωση”.

Παράλληλα σχεδιάζεται ήδη και θα πραγματοποιηθεί και φέτος το μεγάλο Πολιτικο-Οικονομικό Φόρουμ “Thessaloniki Helexpo Forum”, με σημαντικούς ομιλητές και συμμετοχές, το οποίο όπως τονίζει ο κ.Ποζρικίδης πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά με τη μορφή αυτή λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας και μετά τη σημαντική επιτυχία του καθιερώνεται η πραγματοποίησή του παράλληλα με τη ΔΕΘ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *