Friday , 19 April 2024

ΣΥΡΙΖΑ: “Όχι στο οικολογικό πραξικόπημα” – Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο σήμερα στις 18.00μμ καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ενάντια στο “αντι-περιβαλλοντικό νομοσχέδιο κατατέθηκε εν μέσω πανδημίας από την Κυβέρνηση σε μια Βουλή που υπολειτουργεί, με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς επαρκή διαβούλευση για το σύνολο των άρθρων και με στόχο να ακυρώσει τη νομική προστασία του περιβάλλοντος”.

Όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται για οικολογικό πραξικόπημα, που παραβιάζει τη δημοκρατία, επαναφέρει μνημονικές ρυθμίσεις και αντίκειται στην διεθνή, ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ” απαιτεί από την Κυβέρνηση την άμεση απόσυρση αυτού του καταστροφικού και αντί-περιβαλλοντικού νομοσχεδίου που υπονομεύει το περιβάλλον, την βιώσιμη ανάπτυξη, τις προστατευόμενες περιοχές Natura, τον δασικό μας πλούτο και οδηγεί στην παράδοση κρίσιμων τομέων της οικονομίας και της καθημερινότητας των πολιτών στην υπηρέτηση των συμφερόντων του ιδιωτικού κεφαλαίου”.


Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, τις αποστάσεις και τη χρήση μάσκας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *