Saturday , 27 April 2024

Σχέδιο για “Click in shop” για ένδυση-υπόδηση-κόσμημα και “Click away” για τα υπόλοιπα καταστήματα από τις 18 Ιανουαρίου

Σε άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων με περιορισμούς και διαφοροποιήσεις ως προς τον τρόπο λειτουργίας συγκεκριμένων κατηγοριών από τις 18 Ιανουαρίου θέλει να προχωρήσει η Κυβέρνηση με προϋπόθεση τη μη ραγδαία επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων τις επόμενες ημέρες. Η πρόταση αυτή βέβαια πρέπει να πάρει την έγκριση και της επιστημονικής επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων των κλάδων ένδυσης, υπόδησης και κοσμήματος από τις 18 Ιανουαρίου με τη μέθοδο του “click in shop” και των υπόλοιπών κλάδων με τη μέθοδο του “click away” με παράδοση των παραγγελιών έξω από τα καταστήματα, όπως έγινε κατά την περίοδο των εορτών.

Κυβερνητικοί κύκλοι θεωρούν την έγκριση της εν λόγωπρότασης από την επιστημονική επιτροπή ως θεωρείται δεδομένη, εκτός εάν υπάρξει κάποια εξαιρετική επιδείνωση της κατάστασης, κάτι που μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί στην πράξη σε τρεις ημέρες.





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *