Friday , 19 April 2024

Σύζυγος 44χρονης στον FM100: “Συγχαίρω την κυβέρνηση για τα εμβόλια αλλά αν κάποιο εμπόρευμα είναι σκάρτο το πετάμε. Δεν το αφήνουμε στο μαγαζί μας”

Σοφία Ξανθοπούλου

Ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας από τη Χαλάστρα που φέρεται να έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης του Πάσχα μετά τον εμβολιασμό της το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ με τον Βασίλη Κοντογουλίδη. Ο Κώστας Γκουγκουλιάνης, πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 10 και 6 ετών τόνισε ότι μιλάει στα κανάλια παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται για να μη χαθούν και άλλες ψυχές. Όπως είπε “είχα τις επιφυλάξεις μου για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Αργούσαν τα άλλα εμβόλια και για αυτό επιλέξαμε το πιο γρήγορο. Η γυναίκα μου ήθελε να πάει να δει τους δικούς της και ήθελε να είναι ασφαλής. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας η γυναίκα μου. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ναι, αλλά από τι προκλήθηκε το έμφραγμα; Για αυτό που συμβαίνει γιατί δεν κάνουν κάτι να δουν από πού προέρχεται; Γιατί να κάνεις ντε και καλά το AstraZeneca; Εσείς αν ξέρατε ότι έχετε πρόβλημα με την καρδιά θα πηγαίνατε να κάνετε αυτό το εμβόλιο; Ας μου το απαντήσει κάποιος αυτό. Έχω τρελαθεί. Δεν είμαι κατά των εμβολίων. Συγχαίρω την κυβέρνηση για όσα έκανε για τα εμβόλια αλλά αν κάποιο εμπόρευμα είναι σκάρτο το πετάμε. Δεν το αφήνουμε στο μαγαζί μας”.

Ο σύζυγος της 44χρονης αναφέρθηκε επίσης και στο πώς συμπεριφέρονται οι άλλες χώρες στο ζήτημα του ελέγχου των εμβολίων. Όπως τόνισε “δεν είναι δυνατό σε όλο τον κόσμο να περνά το συγκεκριμένο εμβόλιο από αμφισβήτηση και έλεγχο και εμείς να το δίνουμε σε νέους ανθρώπους. Έχω βάλει και δικηγόρο και ιατροδικαστή να ερευνήσουν την υπόθεση. Αν δεν το έκανα εγώ, κανένας δεν θα ήξερε τίποτα. Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες επιπλοκές που η Πολιτεία που δεν έψαξε να τις βρει. Την Τρίτη του Πάσχα που έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Αμέσως μετά ήρθε περιστατικό από διπλανό χωριό με 70χρονο που πέθανε μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του. Υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν τα ξέρει ο κόσμος”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *