Tuesday , 23 April 2024

Σ.Δανιηλίδης: “Φοβάμαι ότι και άλλοι δήμοι στο πολεοδομικό συγκρότημα έχουν κρούσματα”

Κλειστά από σήμερα και τουλάχιστον έως το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνουν τα Πολιτιστικά και Αθλητικά Κέντρα, τα ΚΔΑΠ και τα δημοτικά γυμναστήρια, στο Δήμο Νεάπολης Συκεών, με απόφαση του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη καθώς εντοπίστηκαν 24 κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές, καθηγητές, αθλητές και προσωπικό.

Απολυμάνθηκε,τα ξημερώματα, το Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών, ενώ χθες συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε απολύμανση των σχολικών κτηρίων, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών μιλώντας στο ενημερωρικό μαγκαζίνο του Fm100 και τους δημοσιογράφους Σοφία Ξανθοπούλου και Κωνσταντίνο Λουτζιούδη εξέφρασε το φόβο του ότι πιθανόν να υπάρχουν κρούσματα και σε άλλους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης τα οποία δεν μπορούν να γίνουν γνωστά εξαιτίας της έλλειψης επαρκούς αριθμού τεστ COVID-19.

Ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών έκανε έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα, να σταματήσουν οι θεωρίες συνωμοσίας και να γίνει κατανοητό ότι “ο κορωνοϊός είναι παντού”.

Υπενθυμίζεται ότι τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, θα έχει στις 18:30μμ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης, η εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων στη Θεσσαλονίκη, που, το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζει αυξημένο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *