Thursday , 2 May 2024

Τί προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες για Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και για δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος

Λίγες ώρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εκτός από τις συνηθισμένες δημοσκοπήσεις την εμφάνισή τους έχουν κάνει και οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών (bookmakers… κατά τα αθλητικά) σχετικά με το αποτέλεσμα που θα… βγάλουν οι κάλπες την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους της χώρας. Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις στοιχηματικές:

Στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας «παίζει» μόνος του ο Τζιτζικώστας
Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι στοιχηματικές «βλέπουν» νικητή από τον πρώτο γύρο τον νυν περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, η επικράτηση του οποίου έχει επίσης σχεδόν μηδενική απόδοση, μόλις στο 1,01, Ακολουθούν: ο Γιάννης Μυλόπουλος ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόδοση 7, ο Χρήστος Παπαστεργίου (ΠΑΣΟΚ) με 10, ο οικολόγος Φίλιππος Γκανούλης και ο Βασίλης Ρόκος με 50, ο Αθανάσιος Αγαπητός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 70, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου από τη Λαϊκή Ενότητα και το ΜεΡΑ25 με 80, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο Δήμος Κυριλίδης με 100.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης
Στον δήμο Θεσσαλονίκης σε… ντέρμπι θα εξελιχθεί η αναμέτρηση Ζέρβα-Αγγελούδη. Οι bookmakers «βλέπουν» μάχη δύο γύρων. Μονομάχους τη δεύτερη Κυριακή προβλέπουν τον νυν δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα (ΝΔ), η επικράτηση του οποίου έχει απόδοση 1,55 και τον Στέλιο Αγγελούδη με απόδοση 2,30. Ακολουθούν ο Σπύρος Πέγκας, ο οποίος έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, με απόδοση 5, ο Στέργιος Καλόγηρος με 30, ο Βασίλης Τομπουλίδης με 40, οι Δρόσος Τσαβλής και Δημήτρης Ζιαμπάζης με 50, η Μαρία Κέκη από την «Πόλη Ανάποδα»με 60 και ο Ιωάννης Κουριανίδης με 100.

Στο δήμο Καλαμαριάς
Οι στοιχηματικές προβλέπουν μάχη δύο γύρων στο δήμο Καλαμαριάς. Θα αναμετρηθούν ο νυν δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης με απόδοση 1,80 και η Χρύσα Αράπογλου με απόδοση 3,10. Ακολουθούν ο Άρης Τεμεκενίδης με 4,50, ο Χρήστος Βάρδας με 8, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με 15, οι Ματθαίος Αμπατζίδης και Αβραάμ Περσίδης με 30 και η Αναστασία Ποικιλίδου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με 50.

Στο δήμο Νεάπολης- Συκεών
Εκλογή του Σίμου Δανιηλίδη από τον πρώτο γύρο προβλέπεται για τον δήμο Νεάπολης – Συκεών. Ο νυν δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης έχει απόδοση μόλις 1,002, ο Αλέξανδρος Γουσόπουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” 15 και ο Γιάννης Λαθήρας 50.

Στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης
Εκλογή από τον πρώτο γύρο και για τον Λάζαρο Κυρίζογλου στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης βλέπουν οι στοιχηματικές. Η επικράτηση του νυν δημάρχου έχει απόδοση μόλις 1,002, και ακολουθούν οι Σοφία Καρασαρλίδου με 10, Ηλίας Σμήλιος με 20 και Ελένη Τσιτσιρούδη με 50.

Στο δήμο Θέρμης
Παρόμοια είναι η κατάσταση και στο δήμο Θέρμης όπου ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος εκτιμάται ότι επανεκλέγεται από την πρώτη Κυριακή με απόδοση μόλις 1,005. Ακολουθούν η Άννα Τσιφτελίδου που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με 8 και ο Θεοφάνης Καρκατζούνης της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με 50.

Στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη
Εκλογή με την πρώτη και για τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, η επικράτηση του οποίου έχει απόδοση 1,001. Ακολουθούν ο Πάρις Τσογκαρλίδης με 7, ο Νίκος Νυφούδης με 10 και ο Οδυσσέας Μαάιτα Τζαμλ της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με 50.

Στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου
Αμφίρροπη αναμέτρηση προβλέπεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο νυν δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός έχει προβάδισμα με απόδοση 1,55 και ακολουθεί ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης με 2,05. Η Μαρία Μανούκα έχει απόδοση 4 και ο Θανάσης Κοκονάς της “Λαϊκής Συσπείρωσης” 100.

Στο δήμο Παύλου Μελά
Το ίδιο αμφίρροπη εκτιμάται πως θα είναι η αναμέτρηση και στο δήμο Παύλου Μελά. Στο δεύτερο γύρο οι στοιχηματικές …βλέπουν τον Δημήτρη Ασλανίδη με απόδοση 1,25 και τον Γιώργο Λίλτση με 3,40, ενώ ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης έχει 3,80. Ακολουθούν οι Ιάκωβος Αβραμίδης και Μάριος Παλάντζας της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με 50.

Στο δήμο Ωραιοκάστρου
Στο δήμο Ωραιοκάστρου εκτιμάται ότι θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές, με αντιπάλους τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη με απόδοση 1,60 και τον Πέτρο Αταμιάν με 2. Ακολουθούν οι Παντελής Σκαρλάτος με 5 και Άγγελος Θέμελης της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με 50.

Στο δήμο Θερμαϊκού
Διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στο δήμο Θερμαϊκού εμφανίζονται ο νυν δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής με 1,50 και ο τέως δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης με 2. Ακολουθούν ο Θεόδωρος Τζέκος με 8 και ο Κοσμάς Στεφανίδης της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με 50.

Στο δήμο Δέλτα
Στο δήμο Δέλτα οι στοιχηματικές προβλέπουν αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιορδάνη Δημητριάδη με απόδοση 1,80, τη Γερακίνα Μπισμπινά με 1,90 και τον νυν δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη με 3,50. Ακολουθεί η Λία Χατζηκυριάκου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με 50.

Στο δήμο Λαγκαδά
Στο δήμο Λαγκαδά η Νίκη Ανδρεάδου έχει προβάδισμα με απόδοση 1,40 και ακολουθεί ο Γιάννης Αναστασιάδης με 2,50. Ο Φίλιππος Γεωργουδάκης της “Λαϊκής Συσπείρωσης” έχει απόδοση 50.

Στο δήμο Χαλκηδόνας
Προβάδισμα διαθέτει ο νυν δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος με απόδοση 1,10 και ακολουθούν ο Μαυρουδής Μηντσιούδης με 2,80 και ο Παναγιώτης Μαρκίδης της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με 50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *