Friday , 3 May 2024

Ταλαιπωρίας συνέχεια: Ασφαλτοστρώνεται από Δευτέρα η Γ. Παπανδρέου

Την υπομονή τους πρέπει να «επιστρατεύσουν» οι Θεσσαλονικείς οδηγοί καθώς την ερχόμενη εβδομάδα κλείνει κεντρικός δρόμος της πόλης. Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης «από τη Δευτέρα (24/07/2023) έως την Πέμπτη (27/07/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γ. Παπανδρέου του δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 07:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. έκαστης ημέρας, από το τμήμα Οδοποιίας και Οδικής Σήμανσης του δήμου Θεσ/νίκης».

Η ασφαλτόστρωση

Πιο συγκεκριμένα στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου :
Τη Δευτέρα (24/07/2023)
Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θ. Σοφούλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Την Τρίτη (25/07/2023)
Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θ. Σοφούλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος. Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δημητρακοπούλου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας έως τη συμβολή της με την οδό Γ. Παπανδρέου. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Την Τετάρτη (26/07/2023)
Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Κυδωνιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Τέλος την Πέμπτη (27/07/2023)
Δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Κυδωνιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *