Wednesday , 24 April 2024

Ταξιδεύοντας καθημερινά με τον “Άγιο Γεώργιο” για Περαία και Νέους Επιβάτες

Στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου ταξιδεύει, για έκτη συνεχή χρονιά, ο «Άγιος Γεώργιος», το παραδοσιακό σκάφος που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις βραβευμένες με «Γαλάζια Σημαία» παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών. 

Το καραβάκι αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας συνολικά πέντε δρομολόγια.

Συγκεκριμένα, οι ώρες αναχώρησης από Θεσσαλονίκη είναι: 9.30, 12.00, 14.30, 17.00 (από Λευκό Πύργο), 19.15.

Αντίστοιχα, από Περαία και Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.00, 20.20.

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και στα 3 ευρώ για το μειωμένο εισιτήριο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της έκδοσης κάρτας πολλαπλών (10) διαδρομών, κόστους 25 ευρώ.

«Δίνουμε την ευκαιρία τόσο στους κατοίκους όσο και στους τουρίστες να ταξιδέψουν ευχάριστα και άνετα, απολαμβάνοντας παράλληλα το θαλασσινό αγέρι και τις αχτίδες του ήλιου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου που επιλέγει να μετακινηθεί με τον ‘Άγιο Γεώργιο’, το καραβάκι που αποτελεί τη μοναδική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKIA THESSALONIKI CRUISES, Νίκος Τσαμασλής.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης για άτομα με αναπηρία, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο ενώ επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων (Δευτέρα – Παρασκευή). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *