Tuesday , 23 April 2024

Τα «βαρίδια» του υπουργού Εθνικής Άμυνας και η «λιτή διαχείριση» των κονδυλίων

Του Γ. Κατσιάνη


Την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα, θα επισκεφτεί το Σαββατοκύριακο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Καβάλας ενώ αναμένεται να έχει σειρά επαφών και με τοπικούς κομματικούς παράγοντες.

Ωστόσο, η κλοπή πολεμικού υλικού στη Λέρο αλλά και η διαρροή στον Τύπο της παρέμβασης του κ. Παναγιωτόπουλου για τη χορήγηση άδειας στην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και υπολοχαγού, Μορφούλα Ντώνα να ταξιδέψει στο Μπακού, αποτελούν «βαρίδια» για την μέχρι τώρα, κυβερνητική θητεία του έμπειρου πολιτικού.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξακολουθεί να μην διαθέτει οργανωμένο γραφείο Τύπου καθώς η ευθύνη για την έκδοση ανακοινώσεων από το ΥΕΘΑ έχει ανατεθεί σε δύο μόνιμους υπαξιωματικούς!

«Ζει το όνειρο του, τώρα, ως υπουργός», σχολίασε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του κ. Παναγιωτόπουλου, τον οποίο γνωρίζει πολλά χρόνια.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο πρωθυπουργός εμπιστεύεται (μέχρι τώρα) τον κ. Παναγιωτόπουλο γιατί εφαρμόζει πιστά τις εντολές του για «λιτή διαχείριση» των κονδυλίων, ακόμα και αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίθεται κάποιες φορές…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *