Tuesday , 23 April 2024

Την …”πάτησε” μέρα μεσημέρι – Ποια κακιά συνήθεια πρέπει να προσέχουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι

Διπλά και τριπλά θα πρέπει να το ξανασκεφτούν όσοι επαγγελματίες και εργαζόμενοι έχουν την … κακή συνήθεια να αφήνουν ξεκλείδωτα τα αυτοκίνητά τους μπροστά ή πολύ κοντά στα μαγαζιά ή τον χώρο εργασίας τους.

Τη συνήθεια αυτή φαίνεται ότι πλήρωσε πολύ ακριβά εργαζόμενος σε επιχείρηση του ευρύτερου δημοσίου τομέα στην Καλαμαριά όταν χθες διαπίστωσε ότι ούτε λίγο-ούτε πολύ του είχαν κλέψει μέρα μεσημέρι το αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρκάρει σε δρόμο απέναντι από τον χώρο εργασίας του. Μέσα στο αυτοκίνητο μάλιστα υπήρχαν και το δίπλωμά του και όλα τα έγγραφα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Ο παθών ενημέρωσε αμέσως την ασφαλιστική του εταιρεία και την αστυνομία, ενώ με υπόδειξη διερχόμενης κατοίκου και φίλης του Thesseconomy.gr αποτάνθηκε και σε υποκατάστημα Τράπεζας που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το σημείο που είχε παρκάρει το κλαπέν όχημα, προκειμένου να αναζητηθεί οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Δυστυχώς αρκετοί εργαζόμενοι, ειδικά τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και μαγαζάτορες ξεχνούν ή θεωρούν περιττό να κλειδώνουν τα ΙΧ τους όταν αυτά βρίσκονται μπροστά στα καταστήματά τους ή τον χώρο εργασίας τους και μέσα σε αυτά έχουν διάφορα εργαλεία,  αναλώσιμα υλικά για τη δουλειά τους και πηγαινοέρχονται σε αυτά. Όπως φαίνεται, όμως, οι επιτήδειοι καραδοκούν παντού και ανά πάσα στιγμή. Όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό σε πολύ κοντινή απόσταση λάμβανε χώρα η λαϊκή αγορά Καλαμαριάς (λαϊκή της Πέμπτης), με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί στην περιοχή πολύς και άγνωστος κόσμος, αλλά προφανώς και οι συνήθεις “ελαφροχέρηδες” που ούτως ή άλλως συχνάζουν στις λαϊκές για να ξαφρίζουν ανυποψίαστους πολίτες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *