Friday , 29 March 2024

“Της κακομοίρας” από το πρωί στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών – Άνοιξαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις και η ΠΚΜ πραγματοποιεί από σήμερα τεχνικά έργα!

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από το πρωί στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στην έξοδο προς Χαλκιδική με ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα. Καθώς οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις επιτρέπονται από σήμερα, οι Θεσσαλονικείς που έχουν εξοχικές κατοικίες στον νομό Χαλκιδικής είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα εξοχικά τους μετά από τόσους μήνες lockdown. Παρόλα αυτά, οι τεχνικές υπηρεσίες της ΠΚΜ θεώρησε ότι σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να πραγματοποιήσει μια σειρά από τεχνικά έργα.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης που πραγματοποιούνται επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στο ρεύμα εξόδου από τον κόμβο Θέρμης μέχρι τον κόμβο Ρυσίου. Οι εργασίες έχουν να κάνουν με ασφαλτόστρωση, κοπή πρασίνου και αποκομιδή φερτών υλικών από τα ερείσματα στα δεξιά της οδού και επισκευής του ασφαλτικού τάπητα τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί ήμισυ της οδού. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι μεγάλη και οι καθυστερήσεις φτάνουν ως και την έξοδο του Μεσημερίου.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ Πάρι Μπίλλια “τα έργα ήταν προγραμματισμένα και δε γινόταν να μην πραγματοποιηθούν. Τα έργα γίνονται για να είναι ασφαλείς οι δρόμοι για τους πολίτες”, είπε ο ίδιος. Ζήτησε συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς για την ταλαιπωρία και τόνισε πως οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 16:00 το απόγευμα. Το σαββατοκύριακο οι εργασίες θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν από Δευτέρα αλλά θα διαρκέσουν έως τις 30 Μαϊου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *