Tuesday , 16 April 2024

Τον Οκτώβριο ανοίγει τις πύλες της η 17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Μετά από τη μετάθεσή της, λόγω της πανδημίας του COVID-19, η 17η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO). Την 17η ΔΕΒΘ διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τους Συλλόγους Ελλήνων Εκδοτών και ανεξάρτητους εκδότες, και με την υποστήριξη και συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η 17η ΔΕΒΘ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020.

Οι εκδότες/εκθέτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν με περίπτερο στη 17η Διεθνή  Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ενημερωθούν για τους νέους κανονισμούς και τα ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας του COVID-19, διαβάζοντας προσεκτικά το Εγχειρίδιο Λειτουργίας Εκθεσιακού Κέντρου και Εκθέσεων την Περίοδο της Πανδημίας του Covid-19 (ενδεικτικά, θα επιτρέπεται η παρουσία 1 εργαζόμενου ανά 9 τ.μ. stand, τα stand που βρίσκονται παραταγμένα στη σειρά θα έχουν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους, οι διάδρομοι θα έχουν πλάτος κατ’ ελάχιστο 2,5 έως και 3 μέτρα, κ.ά.) και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από τις 4 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2020.

Εφέτος, η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στην ΔΕΒΘ θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης (https://thessalonikibookfair.gr/) και να κάνουν κλικ στο εικονίδιο «Δηλώσεις συμμετοχής στην 17η ΔΕΒΘ», όπου δίνονται αναλυτικές οδηγίες που θα τους κατευθύνουν βήμα-βήμα στη διαδικασία εγγραφής τους στην έκθεση (Πληροφορίες: ΔΕΘ-HELEXPO, τηλ.: 2310-291167). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *