Tuesday , 23 April 2024

Το καρό κουστούμι,τα πένσιλ πανελόνια και η ανάπλαση της ΔΕΘ

– Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη στις 12:00 και ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε το κατώφλι του κτηρίου διοίκησης στις 12:16. Τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του φορέα, καθώς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχες του κόμματος, φορώντας μεν μάσκες, αλλά ξεχνώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

– Σε ό,τι αφορά τις εδυματολογικές επιλογές εντύπωση προκάλεσε το γκρι ανοιχτό καρό κοστούμι του κ. Τσίπρα, ενώ σίγουρα απαρατήρητες δεν πέρασαν η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Δώρα Αυγέρη, με τα μπλε και γαλάζιο αντίστοιχα, πένσιλ παντελόνια τους.

– Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Τσίπρας μαζί με τη συνοδεία του ανέβηκαν στα ηλεκτρικά οχήματα της ΔΕΘ και τούς έγινε μια μικρή ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης. Μάλιστα ο κ. Τζήκας παρουσίασε στον κ. Τσίπρα και μια μακέτα που έδειχνε το σχέδιο ανάπλασης που προβλέπεται για τη ΔΕΘ. Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός έδειχνε να δυσκολεύεται να προσανατολιστεί και ρωτούσε πού ακριβώς είναι το παλέ, το συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, και ο πύργος του ΟΤΕ. Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας αναχώρησε, ενώ οι βουλευτές αναρωτιούνταν αν θα επιστρέψουν με τα πόδια ή ξανά με τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *