Thursday , 25 April 2024

Το 2023 θα παραδοθεί το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά – Υπεγράφη η σύμβαση με την ανάδοχο Κοινοπραξία

Το 2023 αναμένεται να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί στους πολίτες το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη σημερινή τελετή υπογραφής της Εργολαβικής Σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, με την ανάδοχο κοινοπραξία Δυναμική Έργων Α.Ε. – Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε. για τα έργα της πρώτης φάσης ανάπλασης του πρώην στρατοπέδου με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Τη σημασία του έργου επισήμανε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, χαρακτηρίζοντάς το εμβληματικό όχι μόνο για τον Δήμο Παύλου Μελά αλλά για τη δυτική Θεσσαλονίκη και όλη την πόλη.

Ο εκπρόσωπος της «Δυναμική Έργων Α.Ε. – Τεχνική Ανάπτυξη» Αθανάσιος Παπανικολάου τόνισε από την πλευρά του ότι η κοινοπραξία έχει πλήρη συναίσθηση της σπουδαιότητας του έργου και θα γραφτεί στο βιβλίο της Ιστορίας ως ένας από τους παράγοντες που θα συντελέσουν στην άψογη εκτέλεση του έργου και στην απόδοση του στους κατοίκους της πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *