Thursday , 2 May 2024

Το 5G σε εσωτερικούς χώρους δημόσιων υποδομών, ιδιωτικών κτιρίων και επιχειρήσεων

Η συνδεσιμότητα 5G στο εσωτερικό των κτιρίων και οι εφαρμογές της σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και εμπορικά κέντρα θα βρεθούν στο επίκεντρο ημερίδας με τίτλο «Be Connected, Grow Smart – Elevate your Business» που διοργανώνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου η Vantage Towers Greece στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο The MET.

Οι Τάσος Τζήκας, πρόεδρος Τεχνόπολης και της ΔΕΘ-Helexpo, Δρ. Ευάγγελος Μητσάκης, υπεύθυνος Εργαστηρίου Διαχείρισης υποδομών και κυκλοφορίας στις χερσαίες μεταφορές του ΕΚΕΤΑ, Ευάγγελος Αγγελόπουλος, co-Founder της Fuelics, Κωνσταντίνος Νάσιας, CEO της EXEO και Γεώργιος Καλανδρέας, CEO της εταιρείας ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ θα αναφερθούν σε θέματα που αφορούν στις καινοτομίες του 5G καθώς και στην αναγκαιότητά του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συζητηθούν ζητήματα σχετικά με την ενσωμάτωση των νέων  τεχνολογιών (IoT, Artificial Intelligence) και την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τα υπάρχοντα  χρηματοδοτικά εργαλεία.

Επίσης, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες μετεξέλιξης κρίσιμων τομέων της οικονομικής δραστηριότητας με στόχο να γίνουν περισσότερο παραγωγικοί και ενεργειακά αποδοτικοί, φιλικότεροι προς το περιβάλλον, με αποτελεσματική προστασία από κυβερνοεπιθέσεις και έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη.

Να σημειωθεί ότι η Vantage Towers είναι εταιρεία διαχείρισης παθητικού εξοπλισμού στην Ευρώπη με περισσότερες από 84.000 υποδομές σε δέκα χώρες που συνδέουν ανθρώπους, επιχειρήσεις και συσκευές σε αστικές και αγροτικές περιοχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *