Thursday , 28 March 2024

Τράπεζα Πειραιώς: Διερευνά νέα στρατηγική συνεργασία με κορυφαίο χρηματοοικονομικό όμιλο

Δυνητική στρατηγική συνεργασία διερευνά η Τράπεζα Πειραιώς με έναν κορυφαίο χρηματοοικονομικό όμιλο της περιοχής Ασίας Ειρηνικού που δραστηριοποιείται παγκοσμίως, για την παροχή χρηματοδοτικών λύσεων σε ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες.

Όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα η πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσης της Τράπεζας προς τη ναυτιλιακή κοινότητα, μέσω της παροχής διεθνών κεφαλαίων σε υφιστάμενες επενδυτικές ευκαιρίες και νέων χρηματοδοτήσεων στο ναυτιλιακό κλάδο.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να τοποθετήσει την Τράπεζα Πειραιώς στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης των αναγκών των ελληνικών ναυτιλιακών πελατών.

H Houlihan Lokey ενεργεί ως στρατηγικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς για τη διαδικασία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Τράπεζα Πειραιώς δεν έχει προσδιορίσει χρονοδιάγραμμα για τη συγκεκριμένη διαδικασία και δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση ότι η συναλλαγή θα καταλήξει σε συμφωνία ή θα ολοκληρωθεί, ως προς τους όρους, τη δομή και το χρονοδιάγραμμά της. Η Τράπεζα θα γνωστοποιήσει χωρίς καθυστέρηση κάθε πληροφορία σχετικά με γεγονότα ή περιστάσεις που την αφορούν και ηοποία χρήζει γνωστοποίησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *