Friday , 19 April 2024

Τραγωδία στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα – Βρέθηκε νεκρό 11μηνο κοριτσάκι

Με το πρώτο μακάβριο γεγονός του 2023 ήρθαν αντιμέτωποι οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κλήθηκαν να ανασύρουν νεκρό το 11 μηνών κοριτσάκι από τα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι το πέταξε στα νερά του ποταμού η μητέρα του.
Tο τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η 29χρονη μητέρα έφυγε από το σπίτι της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί το μωρό της. Όταν επέστρεψε την επόμενη μέρα, χθες Πρωτοχρονιά, στο σπίτι της στο Σταυρό Ημαθίας όπου κατοικεί μαζί με τους γονείς της δεν είχε μαζί της το παιδί της. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες σε ερωτήσεις των γονιών της για το πού βρίσκεται το παιδί, δεν έδινε σαφείς απαντήσεις κι εκείνοι ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Το 11 μηνών βρέφος εντοπίστηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Βέροιας προχώρησαν στη σύλληψη της 29χρονης μητέρας του άτυχου βρέφους για ανθρωποκτονία. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, καθώς αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η ανύπαντρη μητέρα είχε σταματήσει την αγωγή της και προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *