Wednesday , 24 April 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Νέες συγκεντρώσεις και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται και σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματιστεί για σήμερα:
-Στις 11:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη στην πλατεία Επταλόφου. Τη διοργανώνει η δημοτική κίνηση του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και μέλη της ΟΚΔΕ.
-Στις 16.00 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, στην Αριστοτέλους, θα συγκεντρωθούν μέλη από την Ομάδα Ανάρες – Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης.
-Μισή ώρα αργότερα στις 16:30 μ.μ. οι Ενωμένοι Μακεδόνες θα συγκεντρωθούν στο Λευκό Πύργο. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τον ΟΣΕ.
Σήμερα (Σάββατο) η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών στη Θεσσαλονίκη οργανώνει μαθητική συναυλία στις 7.00 μ.μ. στο 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στην Ικτίνου. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του 3ου school art Festival, με σύνθημα «το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».
Συγκεντρώσεις και στην Αττική
Σειρά συγκεντρώσεων θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 11-12 Μαρτίου σε γειτονιές της Αθήνας, με στόχο τη συνέχιση των κινητοποιήσεων για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *