Sunday , 28 April 2024

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ο Γιάννης Μανιάτης

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα είναι ο πρώην υπουργός και καθηγητής στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του πανεπιστημίου Πειραιά, Γιάννης Μανιάτης.

«Χαίρομαι πολύ που την κρίσιμη μάχη των ευρωπαϊκών εκλογών, θα τη δώσουμε μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη. Έναν πολιτικό με εμπειρία και γνώση, που εργάστηκε για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας μας αλλά και για την γεωπολιτική της αναβάθμιση. Είμαι σίγουρος ότι με τον Γιάννη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δυναμώνει η φωνή της πατρίδας μας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δύναμή μας είναι η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η αλληλεγγύη. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή δηλώνω παρών. Πάντα με το ΠΑΣΟΚ. Για πιο ισχυρή Ευρώπη. Για πιο ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη», επισήμανε από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μανιάτης διετέλεσε υπουργός και υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (2009-2015), βουλευτής Αργολίδος (2004-2019) και γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών (1998-2001) και πρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών Ενέργειας και του Συμβουλίου Υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2014).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *