Wednesday , 24 April 2024

Φαινόμενα υποκλοπής του μεταφορικού τους έργου καταγγέλλουν οι αυτοκινητιστές ταξί

Του Γ. Κατσιάνη

Την υποκλοπή του μεταφορικού τους έργου από ιδιώτες οδηγούς ΙΧ, καταγγέλλουν οι αυτοκινητιστές ταξί.  

Όπως τονίζει με ανακοίνωση του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), «τα φαινόμενα πειρατείας όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αντιθέτως πολλαπλασιάστηκαν. Το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το Μοναστηράκι, τα πρακτορεία, έγιναν η γη της επαγγελίας για τους αετονύχηδες».

«Έχουμε υποκλοπή έργου από ΙΧ. Έχουμε έργο από πολυεθνικές, οι οποίες δεν έχουν ούτε φορολογικό μητρώο. Έχουν γεμίσει ΙΧ να κάνουν μεταφορές στον τουρισμό, ανεξέλεγκτα», δήλωσε στο OPEN ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Μάλιστα, οι οδηγοί ταξί απευθύνουν έκκληση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

«Πρόθεση του Συνδικάτου είναι να κυνηγήσει με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, όποιον δεν σέβεται το νόμο και κλέβει την δουλειά μας. Εάν αυτά τα φαινόμενα δεν εξαλειφθούν τότε σημαίνει ότι κάποιοι έχουν εξασφαλίσει εύνοια και κάλυψη. Ως εδώ όμως», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, πανευρωπαϊκή κινητοποίηση των συνδικάτων ταξί, στην οποία συμμετέχει και το ΣΑΤΑ.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *