Wednesday , 1 May 2024

Άμεσα αντέδρασε ο ΟΑΣΘ στο “φρένο” των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για τα δρομολόγια προς Λαγκαδά

Του Γ.Κατσιάνη

Συναγερμό στον ΟΑΣΘ προκάλεσε το πρωί η ανακοίνωση της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. ότι από την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου διακόπτει τα δρομολόγια προς το σταθμό μετεπιβίβασης Λαγκαδά επειδή ο Οργανισμός δεν καταβάλλει τη συμφωνηθείσα μηνιαία αποζημίωση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα δρομολόγια Λαγκαδάς – Βερτίσκος (1η γραμμή), Λαγκαδάς – Σοχός και  Λαγκαδάς – Σοχός – Αρέθουσα και Λαγκαδάς – Σοχός – Ασκός – Αρέθουσα (2η γραμμή), Λαγκαδάς – Προφήτης – Ασκός – Σοχός (3η γραμμή) και Λαγκαδάς – Κολχικό – Δρακόντιο – Ανάληψη – Ευαγγελισμός – Σχολάρι – Προφήτης – Σχολάρι – Νυμφόπετρα – Ρεντίνα – Σταυρός – Ασπροβάλτα (4η γραμμή).

“Αυτή την στιγμή, η οφειλή ανέρχεται στο ποσό των 800.000 ευρώ ενώ χθες καταβλήθηκε ποσό έναντι ύψους 200.000 ευρώ”, δήλωσε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης και σημείωσε ότι τα τέσσερα δρομολόγια εξυπηρετούν 28 χωριά του Λαγκαδά.

Ωστόσο, ακολούθησε επικοινωνία μεταξύ των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και ΟΑΣΘ προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση και να μην σταματήσει η εκτέλεση των δρομολογίων προς τον Λαγκαδά από την προσεχή Δευτέρα.

Μάλιστα, έγκυρες πηγές του thesseconomy.gr αποκάλυψαν ότι το μεσημέρι δόθηκε εντολή από την διοίκηση του ΟΑΣΘ για την διευθέτηση της εκκρεμότητας με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *