Saturday , 20 April 2024

Χρέωση 10 ευρώ(!) για είσοδο και καφέ σε beach bar της Χαλκιδικής και Coca Cola από…χρυσάφι

Του Γ. Κατσιάνη

Φαινόμενα αισχροκέρδειας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και beach bar της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, καταγγέλλουν πολίτες στο thesseconomy.gr.

Ειδικότερα, ζευγάρι επισκέφτηκε καφετέρια σε πολυχώρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

«Παρήγγειλα μια Coca Cola των 330 ml και ο άνδρας μου έναν καφέ. Ωστόσο, κόντεψα να λιποθυμήσω όταν είδα ότι χρέωναν το αναψυκτικό και μάλιστα την μικρή συσκευασία προς 5 ευρώ(!), περισσότερο δηλαδή και από τον καφέ», δήλωσε η καταγγέλλουσα.

5 ευρώ είσοδος σε beach bar

Την ίδια ώρα, εισιτήριο για την είσοδο σε beach bar(!) έβαλαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος που βρίσκεται στη Χαλκιδική για να καλύψουν τις τρέχουσες… ανάγκες.

«Φτάνοντας στην είσοδο είδαμε την ταμπέλα 5 ευρώ και βάλαμε τα γέλια», έγραψε στις αξιολογήσεις η κα Π. ενώ κατήγγειλε πως δύο καφέδες (φραπέ και φρέντο) κοστίζουν 8,5 ευρώ.

«Σερβίρουν πίτσα κατεψυγμένη, βουλγάρικης προέλευσης σε τιμή 10 ευρώ», παρατήρησε η κα Ν. ενώ την μη έκδοση αποδείξεων, κατήγγειλε ο κ. Α.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες  φαίνεται πως έχουν προσαρμοστεί τις τιμές στην μετά Covid-19 εποχή, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι πέρυσι η ξαπλώστρα στις πρώτες σειρές, κόστιζε 10 ευρώ/άτομο.          

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *