Friday , 19 April 2024

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διανομή του εκλογικού υλικού στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε το πρωί η διανομή του εκλογικού υλικού στα 950 εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης σε δήμους, περιφέρεια και ευρωβουλή.

Οι υπάλληλοι του δήμου διένειμαν πάνω από 6000 σάκους με εκλογικό υλικό στα σχολεία που έχουν οριστεί ως εκλογικά τμήματα.

“Χθες διανεμήθηκαν από το περίπτερο 5 της ΔΕΘ, 1900 κάλπες και 1900 παραβάν στα 950 εκλογικά τμήματα”, δήλωσε ο υπεύθυνος εκλογικής διαδικασίας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Θέμελης.

“Θεωρώ ότι πρόκειται για τις πιο δύσκολες εκλογές των τελευταίων 30-40 ετών, λόγω του μεγάλου όγκου υλικού που έπρεπε να διανεμηθεί. Αρκεί να λάβει κανείς υπόψη του ότι σε κάθε τμήμα διανεμήθηκαν κατά μέσο όρο 8 σάκοι με εκλογικό υλικό”, τόνισε ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα.

“Κάποιοι συνδυασμοί μοίρασαν μικρότερο αριθμό ψηφοδελτίων, πρόβλημα το οποίο ξεπεράστηκε χάρη στη συνεργασία της περιφέρειας με τους δήμους”, σημείωσε η γενική διευθύντρια της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πόπη Μπαλλά.

Την ίδια ώρα και στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των δημοτών, το δημοτολόγιο, το ληξιαρχείο καθώς και τα έξι ΚΕΠ θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα, Σάββατο μέχρι τις 12 το βράδυ και αύριο, Κυριακή των εκλογών από τις 7 το πρωί μέχρι το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *