Tuesday , 16 April 2024

Χωρίς ρεύμα έμεινε επί 22(!) ώρες περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης- Με καθυστέρηση 10 ωρών ξεκίνησε η αποκατάσταση της βλάβης από τον ΔΕΔΔΗΕ

Του Γ .Κατσιάνη

Στον… Γολγοθά της πολύωρης αναμονής υποβλήθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω της βλάβης που σημειώθηκε στο υπόγειο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Η ταλαιπωρία των πολιτών ξεκίνησε χθες, Πέμπτη  στις 11 το βράδυ όταν σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στην οδό Κηφισίας, με αποτέλεσμα να βυθιστούν στο σκοτάδι οι γύρω περιοχές.

Μετά από δύο ώρες αναμονή, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε αλλά για μόλις πέντε(!) λεπτά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να παραμείνουν στο σκοτάδι.

Με καθυστέρηση 10 ωρών(!) ξεκίνησε η αποκατάσταση της βλάβης

Παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις των πολιτών στον πενταψήφιο αριθμό για τις βλάβες, το συνεργείο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ξεκίνησε το έργο της αποκατάστασης το…πρωί της Παρασκευής!

Την αποκάλυψη έκανε κάτοικος της περιοχής, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με το κέντρο ενημέρωσης βλαβών.

«Όταν επικοινώνησα με την υπάλληλο στις 8.15 το πρωί, με ενημέρωσε πως τότε το τεχνικό συνεργείο πήγαινε στο σημείο όπου είχε σημειωθεί η βλάβη», δήλωσε η κάτοικος της περιοχής.

Ωστόσο, ο Γολγοθάς είχε και συνέχεια.

Μετά την αντικατάσταση του υπόγειου καλωδίου που ευθύνονταν για την βλάβη, στις 4.30 το απόγευμα, προέκυψε νέα βλάβη σε άλλο σημείο της οδού Κηφισίας, με αποτέλεσμα να παραταθεί η αναμονή μέχρι και τις 8 το απόγευμα.

«Χρειάστηκε να κάνουμε ένα bypass στο δίκτυο, ώστε να δώσουμε ρεύμα στην περιοχή και να αποκαταστήσουμε την βλάβη αύριο το πρωί», δήλωσε τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ.

Τελικά, μετά από 22 ώρες αναμονής, οι κάτοικοι της περιοχής βρήκαν και πάλι το…φως τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *