Friday , 19 April 2024

Χωρίς τέλος οι ουρές στις τράπεζες

Χωρίς τέλος είναι οι ουρές αναμονής στα τραπεζικά υποκαταστήματα της Θεσσαλονίκης, από πολίτες που περιμένουν αν εξυπηρετηθούν στα γκισέ.

Σήμερα στις 12.00μμ η εικόνα έξω από το υποκαστάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Μπότσαρη ήταν αυτή.

“Ίδια είναι η ουρά κάθε μέρα. Ερχόμαστε από τις 10 το πρωί και περιμένουμε έξω τουλάχιστον δύο ώρες για να εξυπηρετηθούμε” επεσήμαναν στο thesseconomy αγανακτισμένοι πολίτες.

Από τις 07.00 το πρωί, μία ώρα πριν ανέβουν τα ρολά των τραπεζών, πολλοί είναι εκείνοι οι πολίτες που στέκονται στην ουρά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πρώτοι. Τραπεζικό στέλεχος μας επεσήμανε ότι μόνο το 20% των πολιτών που περιμένουν, εξυπηρετούνται κανονικά, αφού πλέον οι τραπεζικές συναλλαγές είναι περιορισμένες στο ταμείο.

“Δεν είναι λίγες οι φορές που η ένταση και η αγανάκτηση είναι τόσο μεγάλη που αρχίζουμε να μαλώνουμε και μεταξύ μας” τόνισε μια άλλη κυρία που περίμενε να εξυπηρετηθεί από τις 10 το πρωί και έως τις 12 υπέμενε το μαρτύριο της αναμονής.

Η εικόνα με τις ουρές αναμονής έξω από τα υποκαταστήματα τραπεζών δε λένε να τελειώσουν. Πολίτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία τονίζουν πως δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους ή να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *