Thursday , 25 April 2024

“Όσοι έχετε παιδιά, πείτε τους να έχουν ευγένεια στα παιδιά με παχυσαρκία” – Συγκλονίζει ο ιερέας από την Επανωμή που έχασε το 14χρονο παιδί του

Ο ιερέας από την Επανομή Θεσσαλονίκης ο οποίος έχασε το παιδί του, την δεκατετράχρονη Γωγώ, αποκαλύπτει ότι η οικογένεια προχώρησε στην απόφαση να βάλει γαστρικό δακτύλιο στην μικρή διότι το κοριτσάκι έπεφτε συνεχόμενα θύμα bullying από κάποια παιδιά της περιοχής αλλά και τον σχολικό περίγυρο. Στο βίντεο που τράβηξε ο ίδιος, βλέπουμε σπαρακτικές σκηνές με τον άτυχο πατέρα να νιώθει την ανάγκη να “απολογηθεί” για τον θάνατο της κόρης του, χωρίς σαφώς να ευθύνεται ο ίδιος.

“Το παιδί μου έφυγε άδικα. Το σκότωσε ο γιατρός…λάθος;;; Αλλά το σκότωσε! Απευθύνομαι σε εσάς τους γονείς : όσοι έχετε παιδιά, πείτε τους να έχουν ευγένεια στα παιδιά που έχουν παχυσαρκία. Διαφορετικά η βουλιμία γίνεται πιο έντονη και ξεφεύγει το πράγμα και ο γονέας πάνω στην απόγνωσή του μπορεί να βρει τον λάθος τρόπο για να βοηθήσει το παιδί του. Κάντε προσευχούλα για εμάς να αντέξουμε και για τη Γωγώ” αναφέρει ο ιερέας.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Open, ο πατέρας του παιδιού, λίγες ημέρες αφότου η άτυχη μαθήτρια έχασε τη ζωή της, ζητά να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι ευθύνονται. Όπως εξηγεί, είχε πει στους γιατρούς ότι το παιδί πονούσε και του έλεγαν να πάρει παυσίπονο. Το παιδί ήθελε να χάσει βάρος για να σταματήσει να δέχεται αρνητικά σχόλια από τους συμμαθητές του. Ο ίδιος όπως δηλώνεις θα κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση.

Η εξόδιος ακολουθία της 14χρονης θα γίνει την Τρίτη 22 Ιουνίου στις 16.00μμ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *