Tuesday , 16 April 2024

«Όχι» στην εγκατάσταση σταθμού διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου από κατοίκους και δήμο Παιονίας

Του Γ. Κατσιάνη

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι κάτοικοι του δήμου Παιονίας Κιλκίς, σε περίπτωση που εγκατασταθεί παράπλευρος σταθμός διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου, επί της ΠΑΘΕ.

Το «πράσινο φως» για την δυναμική διεκδίκηση του αιτήματος τους άναψε κατά τη  διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, όπου στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι δημοτικοί σύμβουλοι τάχτηκαν κατά των διοδίων.

«Ζητάμε να κατασκευαστεί πρώτα το οδικό τμήμα Πολυκάστρου-Χαλάστρας και μετά, αν χρειαστεί, να τοποθετηθούν παράπλευρα διόδια», δήλωσε στο thesseconomy.gr ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης.

Ως ένδειξη καλής θέλησης, κάτοικοι και δήμος δεν θα πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αερογέφυρα Πολυκάστρου.

«Ενδεχομένως να πραγματοποιήσουμε διαμαρτυρία την ερχόμενη εβδομάδα, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάτι νεότερο», σημείωσε ο κ. Σιωνίδης.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Παιονίας κατέθεσε προσφυγή κατά των διοδίων στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), η εξέταση της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *