Thursday , 28 March 2024

Παναγιώτης Κοκκόρης: «Με μείωση της φορολογίας και με μικρότερες δαπάνες, μπορούμε να πετύχουμε τον αναγκαίο δημοσιονομικό εξορθολογισμό»

Τα φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης με φοροτεχνικούς, οικονομολόγους και επιχειρηματίες της πόλης.


Τόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όσο και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες εξέφρασαν στον κ. Κοκκόρη την έντονη δυσφορία τους για την υπέρμετρη φορολόγηση. 


Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πρώην Επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών, επισήμανε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει φορολογικά κίνητρα, ανάλογα με αυτά που δίνουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες για νέες επενδύσεις.«Με μείωση της φορολογίας, ανάλογα με τις δαπάνες προσωπικού και κεφαλαιουχικού εξοπλισμού και με μικρότερες δαπάνες, μπορούμε να έχουμε τον αναγκαίο δημοσιονομικό εξορθολογισμό», σημείωσε. 

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης δήλωσε αισιόδοξος ότι είναι άμεσα εφικτό ένα νέο φιλικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον, με περισσότερες αποκρατικοποιήσεις ειδικά στους τομείς που αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *