Tuesday , 23 April 2024

Παναγιώτης Κοκκόρης; “Θα είμαι πάντα δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα τους”

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από φίλους και ψηφοφόρους του Παναγιώτη Κοκκόρη, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επιμελητηρίων, πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική του εκδήλωση.                                                                 

 Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης ανέλυσε τους οικονομικούς και εθνικούς λόγους που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, καθιστούν αδήριτη ανάγκη την αυτοδυναμία της ΝΔ την 8η Ιουλίου.                                                                                         

Ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης του υπουργείου Εργασίας, υποσχέθηκε να είναι ο ίδιος την επομένη των εκλογών στη Βουλή αλλά και σε κάθε αξίωμα που θα του εμπιστευθεί η νέα κυβέρνηση. 

«Όπως χθες και σήμερα έτσι και αύριο, θα είμαι πάντα δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματά τους, γιατί αυτός είμαι εγώ, αυτός είναι ο Παναγιώτης Κοκκόρης», δήλωσε.                                                                                                                             

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια του φίλου του κ. Κοκκόρη και γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά, ο οποίος επισήμανε το ακέραιο του χαρακτήρα και τις γνώσεις του Παναγιώτη Κοκκόρη, τόσο στο ασφαλιστικό, όσο και στο φορολογικό.                                                                                                         

Μοιράστηκε δε με τους παρευρισκόμενους μια ιστορία που κάποτε τον εξέπληξε, όταν ο κ. Κοκκόρης έλυσε άμεσα το πρόβλημα μιας κυρίας που τον πλησίασε στο δρόμο, η οποία είχε χάσει τα μέλη της οικογενείας της ενώ καλούνταν παράλληλα να πληρώσει υπέρογκους φόρους.                                                                                             

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να διαδώσουν το μήνυμα του ήθους και των γνώσεων του υποψηφίου, που αποτελεί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, παράδειγμα πολιτικού προς μίμηση.                                  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *