Thursday , 16 July 2026

30ή Επαρχιακή οδός: Χαμηλές ταχύτητες από τον ανισόπεδο κόμβο Ρυσίου έως τον οικισμό Ταγαράδων λόγω έργων

Μετ’ εμποδίων γίνεται σήμερα από τις 07.30 π.μ. η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην 30ή Επαρχιακή οδό (Ν. Ρύσιο Ταγαράδες- Αγία Παρασκευή – Σουρωτή- Βασιλικά). Αιτία οι εργασίες συντήρησης που εκτελούνται από συνεργεία της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα έργα θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Τα έργα
Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης και εργασίες καθαρισμού εκατέρωθεν της 30ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Ρύσιο Ταγαράδες- Αγία Παρασκευή – Σουρωτή- Βασιλικά) από τον ανισόπεδο κόμβο Ρυσίου έως τον οικισμό Ταγαράδων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Ήδη υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Check Also

Κύπρος: 52 χρόνια μετά – Η ανατροπή του Μακαρίου που… άνοιξε τον δρόμο στον Αττίλα – Τιμές στους πεσόντες της μαύρης επετείου

Κύπρος 15 Ιουλίου 1974 – Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026, έχουν περάσει 52 χρόνια από το …