Thursday , 5 November 2026

Αναστολή εκδηλώσεων στο ΕΚΘ λόγω κορωνοϊού

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης αναστέλλει όλες τις εκδηλώσεις και συσκέψεις που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στους χώρους του για χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων, έως τις 12 Μαρτίου. Η απόφαση αυτή ελήφθη με γνώμονα την αποφυγή μεγάλων συναθροίσεων κοινού, στο πλαίσιο των γενικότερων προληπτικών μέτρων μετά την εμφάνιση του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΚΘ, από την παρούσα απόφαση εξαιρούνται έκτακτες συνελεύσεις που αφορούν κρίσιμα εργασιακά προβλήματα για την πόλη και τους εργαζόμενους που τυχόν θα προκύψουν.

Check Also

Θεσσαλονίκη: Στους… δρόμους σήμερα μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί – Τί ώρα το συλλαλητήριο – Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης

Στους… δρόμους δίνουν «ραντεβού» σήμερα μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα. Διαμαρτύρονται για …