Wednesday , 28 October 2026

Τις παραλίες του Μπαξέ και της Αγίας Τριάδας επέλεξαν οι Θεσσαλονικείς για το πρώτο μπάνιο, μετά την καραντίνα

Του Γ. Κατσιάνη

Το τέλος της καραντίνας και οι υψηλές θερμοκρασίες είχαν ως αποτέλεσμα, χιλιάδες Θεσσαλονικείς να ξεχυθούν στις παραλίες του νομού για να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα.

Οι παραλίες του Μπαξέ και της Αγίας Τριάδας του δήμου Θερμαϊκού συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις των λουόμενων (φωτογραφία).

Παρά την μαζική προσέλευση, η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών τήρησε τις αποστάσεις ασφαλείας των πέντε μέτρων.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει τι μέλει γενέσθαι την προσεχή εβδομάδα, όπου αναμένεται αύξηση της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Επιπλέον, η άρση των περιοριστικών μέτρων για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό από την μεθεπόμενη Δευτέρα 18 Μαίου, αναμένεται να επαναπροσδιορίσει τις προτιμήσεις των λουόμενων, με τις παραλίες των γειτονικών νομών Χαλκιδικής και Πιερίας να επανέρχονται πλέον στην κανονικότητα.

Check Also

Θεσσαλονίκη: Από ποια ώρα κλείνουν αύριο οι δρόμοι για τη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της πόλης – Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν

Κορυφώνονται αύριο, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη οι εορταστικές εκδηλώσεις με την στρατιωτική παρέλαση που …