Thursday , 22 October 2026

Αναβολή και για Artozyma, Detrop Boutique και Freskon – Απρίλιο και Μάϊο οι νέες ημερομηνίες

Τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της.

Ειδικότερα, η 10η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Artozyma και η 30η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique, που ήταν προγραμματισμένες για τις 26-28 Φεβρουαρίου, αναβάλλονται για τις 2-4 Απριλίου, ενώ το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, που ήταν προγραμματισμένο για τις 7 με 9 Απριλίου, μεταφέρεται στις 12-14 Μαΐου.

Η ΔΕΘ-Helexpo έκρινε σκόπιμο να αναμείνει τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή των τριών της εκθέσεων. Artozyma, Detrop Boutique και Freskon θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν εκθέτες και επισκέπτες με ανανεωμένη δυναμική, αλλά και με μια πιο αισιόδοξη προοπτική.

Check Also

Ε. ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων: Μέχρι ποια ώρα είναι κλειστή – «Γέμισε» με άρματα μάχης – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εκατοντάδες άρματα μάχης κάνουν αυτή την ώρα τη γενική δοκιμαστική παρέλαση η οποία παραδοσιακά διεξάγεται …