Saturday , 10 October 2026

Στον ανακριτή σήμερα ο 65χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό στη Θάσο – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας σε βάρος του 65χρονου, που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες στη Σκάλα Ποταμιάς, στη Θάσο, καίγοντας ορεινή δασική έκταση. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Επίσης, ο κατηγορούμενος δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία για τα εύφλεκτα υλικά που βρέθηκαν στην κατοχή του μετά από έρευνα των αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή και πρόστιμο χιλίων ευρώ.

Check Also

Παναμάς: Σε εξέλιξη η αποτίμηση των ζημιών από τον ισχυρό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ – Προβλήματα στην υδροδότηση, κατέρρευσαν κτίρια – Κανονικά η λειτουργία της διώρυγας

Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που ταρακούνησε τον Παναμά χθες, Παρασκευή …