Saturday , 10 October 2026

Έβρεξε προβλήματα στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 80 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Πάνω από 80 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για αντλήσεις υδάτων και βοήθεια σε πολίτες, λόγω της σφοδρής νεροποντής που έπληξε το μεσημέρι τη Θεσσαλονίκη, μετατρέποντας σε ποτάμια και χειμάρρους πολλούς δρόμους της πόλης, τόσο στο κέντρο, όσο και ανατολικά.

Από τη βροχή πλημμύρισαν η Πλατεία Δημοκρατίας (Πλατεία Βαρδαρίου), η αερογέφυρα της Σταυρούπολης, μετατράπηκαν σε ποτάμια η Λαγκαδά, η Μοναστηρίου, η Εγνατία, η Λεωφόρος Στρατού και πολλοί άλλοι δρόμοι, το νερό παρέσυρε σχάρες των υπονόμων από τους δρόμους, ενώ επίσης έπεσε έμα δέντρο στην οδό Συνδίκα και άλλα δυο στην περιοχή της Θέρμης που επίσης επλήγη πολύ από τη νεροποντή, όπως και η Καλαμαριά και η Περαία και προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλη την πόλη.

Check Also

Παναμάς: Σε εξέλιξη η αποτίμηση των ζημιών από τον ισχυρό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ – Προβλήματα στην υδροδότηση, κατέρρευσαν κτίρια – Κανονικά η λειτουργία της διώρυγας

Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που ταρακούνησε τον Παναμά χθες, Παρασκευή …