Thursday , 8 October 2026

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: “Καμία ανησυχία” για την έντονη δυσοσμία στη Θεσσαλονίκη

Καθησυχαστική εμφανίζεται η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) σχετικά με την έντονη δυσοσμία στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τονίζει με ανακοίνωση της, “οι έλεγχοι που έχουν διενεργηθεί από τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της εταιρείας, έχουν καταδείξει ότι η οσμή δεν σχετίζεται με δυσλειτουργία ή διαρροή από το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου”.

Επιπλέον, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνιστά στους πολίτες να μην ανησυχούν ενώ για οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή δυσλειτουργίας του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, να καλούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας 10302 (24 ώρες το 24ωρο) και 800 11 87878.

Check Also

Οδικές μεταφορές: Πώς η Ισπανία αντιμετώπισε το πρόβλημα του ενεργειακού κόστους μέσω του METSAF

Του Γ.Κατσιάνη Στις 29 Απριλίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε στη θέσπιση του Προσωρινού Πλαισίου Κρατικών …